ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Aproximativ 8.000 de oameni au participat duminică marşul de comemorare a victimelor incendiului din clubul Colectiv, aceştia ajungând la local, în faţa căruia se aflau alte aproximativ 2.000 de persoane venite să aducă un ultim omagiu celor dispăruţi. 

Câteva mii de oameni, după unele estimări, chiar 6.000 de persoane, s-au strâns în Piața Universității pentru a-și arăta compasiunea pentru victimele tragicului incident din clubul bucureștean, Colectiv.

Tineri, mai vârstnici, singuri sau în familie au venit cu o lumânare sau o floare pentru a o duce la locul tragediei de vineri seară, în care 29 de persoane și-au pierdut viața.

Bilanțul tragediei ar putea crește, medicii anunțând că multe persoane sunt în stare gravă și foarte gravă.  De asemenea, sunt peste 146 de persoane rănite.

FOTO: Irina Ursu

FOTO: Teodor Tita/Incentru.ro