ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce au încercat ani la rândul să devină părinți, doi tineri din Buzău au avut un șoc atunci când au aflat că au un copil care s-a născut cu malformații, deși  mama susține că și-a făcut toate analizele la timp și a primit asigurări că băiețelul ei este perfect sănătos, anunță Antena 3.

Părinții îl acuză de neglijență pe medicul care a supravegheat sarcina, mai ales că femeia ar fi fost regulat la control pe toată perioada sarcinii și și-ar fi făcut la timp analizele recomandate de medic. Mai mult, după fiecare ecografie ar fi fost asigurată că băiețelul se dezvoltă normal și va veni pe lume fără probleme.

"Arată ca un extraterestru. Poate că este păcat că zic asta pentru că este copilul meu. Capul este asimetric, nu are o nară, un ochi s-ar putea să nu îl aibă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, poate găsim o soluție să arate cât de cât a om. Nu mă interesează banii, nu mă interesează nimic. Vreau să fie el cât de cât bine", a zis disperat tatăl micuțului.

Copilul s-a născut însă cu malformații grave la cap, iar inima îi bate pe partea dreaptă. Familia îl acuză acum de neglijență pe medicul de la Maternitatea Giulești, cel care a și supravegheat-o pe mamă pe toată perioada sarcinii.

Medicul care s-a ocupat de caz nu a putut fi contactat pentru a-și spune punctul de vedere cu privire la acuzațiile care i se aduc.