ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic și chirurg în domeniul traumatologiei, care a ridiculizat pe rețelele de socializare persoanele nevaccinate, etichetând pe oricine a respins vaccinul drept „adept al teoriilor conspirației”, a murit subit pe 3 martie.  

Dr. Vicky Jennings a murit după ce a suferit un atac de cord, a dezvăluit familia ei.

Dr. Jennings a fost membră a Asociației Chirurgilor din Africa de Sud (ASSA) și a Societății de Traumatologie din Africa de Sud (TSSA), fiind recunoscută la nivel internațional de Asociația Internațională de Chirurgie Traumatologică și Terapie Intensivă (IATSIC). Recent, a fost numită membră a Asociației Americane pentru Chirurgia Traumatologică (AAST).

De asemenea, ea a devenit cunoscută online pentru poziția ei pro-vaccin, în special pentru ridiculizarea celor nevaccinați: „Aștept să-mi crească un unicorn și poate Bill Gates începe de-acum să-mi urmărească viața fascinantă”, a scris ea după una dintre dozele de ser experimental injectate.
Lista influencerilor complet vaccinați care i-au ridiculizat pe cei nevaccinați în timpul pandemiei înainte de a muri subit continuă să crească exponențial.

Vă amintiți de influencerii YouTube și TikTok care au făcut reclamă la vaccinurile experimentale Covid-19 în timpul pandemiei? Majoritatea dintre aceștia au primit sume substanțiale de la guverne și de la companiile farmaceutice pentru a-și influența urmăritorii să se vaccineze.

YouTube și alte rețele sociale au avut un rol esențial în răspândirea psihozei în masă, ceea ce, după cum a arătat dr. John Malone, a dus la hipnotizarea unei părți semnificative a populației pentru a-i determina să se supună măsurilor draconice Covid.

Sute dintre acești influenceri tineri de pe YouTube, înainte sănătoși, sunt acum diagnosticați cu cancere – și mulți dintre ei au recunoscut că suferă de cancere galopante rare și agresive.