ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Intermedicas – Second Opinion (www.intermedicas.com), împreună cu Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria și-au unit forțele pentru a oferi, în mod gratuit, pentru pacienții arși în urma tragediei din Clubul Colectiv consultații în spital (4 și 5 noiembrie) și expertiză de second opinion (noiembrie și decembrie) de la doi dintre cei mai reputați medici din Israel, specializați în tratarea armatei din zone de conflict.
 
Profesorul Linton David-Michael, Directorul secţiei de Terapie Intensivă din cadrul Hadassah Medical Center, alături de echipa Intermedicas şi de reprezentanţi ai Fundaţiei Policlinici Sociale Regina Maria, au vizitat deja pacienţi din Spitalul Clinic de Urgenţe Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri,  Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni şi se îndreaptă către Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. 
 
În această seară, echipa Intermedicas va transfera primul pacient care va beneficia de tratament avansat în cadrul spitalului Hadassah din  Israel. Totodată, ambulanţa aeriană va aduce din Israel grefe de piele pentru un alt pacient care va fi operat în această seară în Bucureşti.
 
Profesorul Linton îşi va continua vizitele în spitale şi mâine, 5 noiembrie.