ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nicolae, fost principe de România, a susținut că 2015 a fost pentru el un an profund nedrept, care l-a dus departe de români.

”A trecut un an greu și profund nedrept, care mi-a răpit țara și m-a dus departe de voi, într-un exil pe care însă l-am acceptat. Respectul față de Majestatea Sa rămâne neclintit. Un An Nou plin de bucurii, sănătate și împliniri!”, a fost mesajul fostului Principe publicat pe Facebook.

Regele Mihai a decis anul trecut să îi retragă nepotului său Nicolae titlul de "Principe al României" și calificativul de "Alteță Regală".

Într-o primă reacție, Nicolae a transmis că decizia bunicului său de a-i retrage titlul de Principe este binevenită deoarece această poziție și prezența în linia de succesiune la Coroana României impuneau un mod de viață care i se părea „dificil de acceptat".