ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Artistul Nicolae Voiculeț a trimis prin intermediul ActiveNews un mesaj ferm autorităților de stat, cele care au impus doar persoanelor care vor să participe la slujbele Bisericii să poarte mască, chiar dacă se află în aer liber, în timp ce pentru celelalte situații nu este nevoie.

El spune că masca reprezintă „botniță pusă abuziv peste gura Cuvântului”, un „un simbol al tăcerii impuse de cei care nu vor să audă glasul Lui Dumnezeu din gurile oamenilor!”.

 

„La început a fost cuvântul”...
dar acum e acoperit de mască!

Trăim momentul acela dramatic, când masca este pusă peste cuvântul omului pe care l-a primit în dar, chiar de la Dumnezeu!

Această botniță pusă abuziv peste gura Cuvântului, este un simbol al tăcerii impuse de cei care nu vor să audă glasul Lui Dumnezeu din gurile oamenilor!

Dar tăcerea de sub masca-radă, este asurzitoare și puternică! A început să se audă!

Sunetele naiului care sunt parte a vibrației înalte a României, sunt oprite și ele de mască. Dar eu nu am să mă opresc niciodată să-mi duc naiul spre sunete, cu mâinile împreunate în semnul crucii din rugăciune!

Am să cânt oamenilor Cântarea Cântărilor, pentru că Dumnezeu mi-a spus, să cânt! Numai așa a supraviețuit acest popor românesc, doar prin rugăciune și prin cântec!

Nu mă voi supune niciodată nimănui care vrea să facă rău acestui popor, decât numai Lui Dumnezeu, care ne iubește și neamului meu întru Hristos!

Așa vă încurajez și pe voi toți și vă rog: 

să NU CEDAȚI demnitatea câștigată cu jertfă, așa cum nici străbunii voștri, împreună cu toți ostașii sfinți ai României, nu au cedat nici o palmă de pământ, apărând-o cu propria lor ființă, până la moarte!

Să fim, "cu crucea’n frunte căci oastea e creștină”, așa să cântăm cu toții ”Deșteaptă-te române”!

Am să închei cu un sfat pentru cei de azi, care din păcate nu mai au cuvânt: 

Lăsați vă rog Cuvântul Lui Dumnezeu liber, și nu-l mai acoperiți de mască! Nu mai luați în batjocură acest neam de oameni pe care nu-l iubiți așa cum îl iubește Dumnezeul nostru!

Frați români, să nu vă fie teamă, să nu vă fie frică, pentru că sunteți luminați chiar de Lumina lui Hristos!

Adevărat A Înviat Hristos, în noi toți!”, sună mesajul lui Nicolae Voiculeț.

 

Nicolae Voiculeț a absolvit Academia Nationala de Muzică din București și un repertoriu ce include muzică Clasică, contemporană, folk, jazz, new age, pop-rock.

A concertat în țară și în străinătate, inclusiv pentru șefi de stat.