ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizatorii Marșului pentru Viață (MPV) din Iași au publicat recent o serie de mesaje video în care tinerii, dar și unele personalități din Iași, își exprimă aprecierea și sprijinul manifestării pro viață din 24 martie, informează Basilica.

Materialele au fost realizate de Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor în parteneriat cu Apollonia TV.

Tinerii vor să scoată în evidență faptul că „viața e frumoasă din primul moment al existenței” și „femeile trebuie sprijinite, iar copiii iubiți”.
 
„Eu sunt Andreea și ea este Iustinica. Deși este în burtica mea, îi simt în fiecare zi inimioara cum bate. Noi vom fi la marș pe data de 24 martie și vă așteptăm și pe voi”, este mesajul unei viitoare mămici.
 
„Vă invit să alăturați nouă la Marșul pentru viață pentru că viața este importantă și trebuie protejată iar noi suntem responsabili de modul în care o trăim”, spune Alexandru.

„Sunt femeie, am demnitate și aleg să doresc viața. Tu ce alegi? Te aștept la Marșul pentru viață”, este mesajul unei alte tinere pe nume Maria.

„Voi participa la Marșul pentru Viață. Vino alături de noi.Și tu poți fi unul dintre aceia care salvează o viață”, îndemnă și Maria, studentă la medicină

„Viața este frumoasă din primul moment al existenței. Voi fi la Marșul pentru viață unde vă aștept și pe voi!”, este mesajul Ioanei

„Femeile trebuiesc sprijinite iar copiii iubiți.Haideți să fim uniți pentru viață la Marșul de pe 24 martie. Vă aștept acolo!, spune Elisa.

„Voi fi acolo ca să susțin viața, să sprijin femeia aflată în dificultate și familia, așa cum trebuie să fie ea”, afirmă Roxana Jilavu, psihoterapeut de familie și cuplu, susținătoare a MPV.

Nu doar tinerii ieșeni și-au exprimat susținerea manifestărilor pro-viață, ci și numeroase personalități din municipiu, între care: Primarul Mihai Chirica, Lect. Univ. Dr. Bogdan Neculau, Gl. Mr. (rz.) Vasile Roman, Prof. Univ. Vasile Astărăstoae.

În Iași, MPV 2018 este organizat de Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor și se va desfășura sâmbătă, 24 martie, începând cu ora 13:00 pe următorul traseu: Piața Unirii – Colegiul Național – Bulevardul Independenței – Strada I.C. Brătianu – Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – Piața Unirii.