ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproximativ 80 de persoane au murit și 100 au fost rănite la Nisa după ce un individ înarmat a intrat cu un camion în mulțimea care asista la un foc de artificii dedicat Zilei Naționale a Franței. Teroristul a fost ucis de poliție.

Un român a comentat schimbările care au avut loc în ultimii ani în întreaga lume și spre ce ne îndreptăm. Acesta prezintă unele situații la care oamenii de rând au devenit indiferenți, neinteresați de soarta aproapelui și de faptul că unii poate nu au ce să mănânce, în timp ce alții fac risipă.

Modul în care am ajuns să gândim și faptul că afecțiunea a început să lipsească cu desăvârșire la unii dintre noi naște serioase semne de întrebare în privința a ceea ce urmează.

”O lume care se chinuie pe sine, adulti care vaneaza desene animate pe strazi, cu ochii in telefoane, nevazand ca un necajit se sfarseste de sete pe treptele bisericii, in 40 de grade, cate-o poza cu o pisica dragalasa face inconjurul lumii si smulge lacrimi de duiosie, in timp ce vecinul de la 2 isi creste singur copiii, impartind cu ei o paine cu cel mai ieftin gem, ne intereseaza tot si nimic, mintile ba se infierbanta, ba ajung flasce ca molustele, ca piftiile, in timp ce sufletele urla "noi cand mai traim pe lumea asta?", este mesajul unui român după atentatul de la Nisa.