ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că traficul în unele stații de metrou este infernal, conducerea Metrorex se gândește să ia unele măsuri radicale. Astfel, conform unui comunicat al instituției, "pentru siguranța transportului și evitarea supraaglomerării pasajelor de trecere, în special la stațiile de corespondență, pentru perioade scurte de timp, este posibilă limitarea accesului în stații, în fața validatoarelor și la nivelul peronului”.

Totodată, pentru diminuarea supraaglomerării peroanelor, reprezentanții Metrorex spun că au fost luate mai multe măsuri, printre care evitarea, în perioada de vârf de trafic, a sosirii simultane a trenurilor la peroanele stațiilor unde se înregistrează un trafic mare de călători, iar infrastructura și instalațiile aferente nu permit o dispersare optimă a călătorilor, respectiv în stațiile Piața Unirii, Piața Victoriei și Dristor.

Bucureștenii au ales să meargă miercuri cu metroul după ce circulația rutieră pe mai multe drumuri din Capitală a fost îngreunată din cauza ninsorii. În mai multe zone, tramvaiele, troleibuzele și autobuzele au ajuns în stații cu întârziere, călătorii fiind nevoiți să aștepte mai mult timp în stații. Trotuarele au fost blocate de zăpadă, astfel că oamenii au fost nevoiți să meargă pe drum.