ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mobilizarea celor de la Coaliția pentru Familie a dat roade și se apropie de punctul-zero, după strângerea a 3 milioane de semnături.

După ce mai multe personalități s-au alăturat proiectului sprijit de Coaliția pentru Familie în vederea modificării articolul 48 alin. 1 din Constituție, iată că și Mihai Covaliu, fost campion olimpic (2000) și mondial (2005) la sabie, s-a alăturat acestui demers.

Mihai Covaliu sprijină referendumul pentru căsătorie și a oferit câteva aspecte în ceea ce privește importanța familiei în societatea în care trăim.

„Familia este locul în care mă simt cel mai bine. Susțin inițiativa celor peste trei milioane de români și sprijin coaliția pentru o familie echilibrată, normală, locul în care fiecare dintre noi găsim alinarea și bucuria. Familia este cel mai bun prieten și găsim putere în mijlocul familiei pentru tot ceea ce avem de făcut”, a spus Mihai Covaliu.

 
Mihai Covaliu sprijină Coaliția pentru Familie

~~ Mihai Covaliu sprijină Coaliția pentru Familie și referendumul pentru căsătorie ~~ Mihai Covaliu este campion olimpic (2000) și mondial (2005) la sabie. Președinte al Federației Române de Scrimă. #3milioane #referendum #pentrufamilie #scrima

Posted by Coaliția pentru Familie on Saturday, October 1, 2016
Această propunere legislativă de revizuire a Constituției are ca scop protejarea explicită a familiei și a drepturilor părinților.

Formularea propusă pentru articolul 48 alin. 1 din Constituție este: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”. Actualul text al Constituției se referă la căsătoria dintre soți.