Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de Inițiativă pentru revizuirea Constituției, și-a amintit de românii uciși în zilele de 13-14 iunie 1990, în Piața Universității din București.

„Dumnezeu să-i odihnească pe cei uciși în noaptea de 13 - 14 iunie 1990! Pentru ei nu există dreptate aici, nu există justiție. 
Țară vândută, țară distrusă, generații întregi împinse în afara țării. Același circ jalnic împotriva noastră, a tuturor. Noi murim pe caldarâm, ei închid dosare. Cei care au ucis în iunie 1990 sunt aceeași care astăzi controlează totul, partide, instituții, parchete, tribunale etc. Nu vor înceta niciodată să controleze, să ucidă, să vândă, să cumpere. România e prada lor. Dar vina noastră este imensă: suntem indiferenți. Chipul aproapelui nostru nu ne spune nimic, nu cheamă în noi nimic. Păcat!”, a scris el pe facebook.

Laboratorul ImunoMedica

 
Mihai Gheorghiu a fost membru al Ligii Studenților din 1990, fiind unul dintre participanții la evenimentele din acel an însângerat.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.