ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Gheorghiu și-a amintit astfel de românii uciși în zilele de 13-14 iunie 1990, în Piața Universității din București:

„Dumnezeu să-i odihnească pe cei uciși în noaptea de 13 - 14 iunie 1990! Pentru ei nu există dreptate aici, nu există justiție. 
 
 
Țară vândută, țară distrusă, generații întregi împinse în afara țării. Același circ jalnic împotriva noastră, a tuturor. Noi murim pe caldarâm, ei închid dosare. Cei care au ucis în iunie 1990 sunt aceeași care astăzi controlează totul, partide, instituții, parchete, tribunale etc. Nu vor înceta niciodată să controleze, să ucidă, să vândă, să cumpere. România e prada lor. Dar vina noastră este imensă: suntem indiferenți. Chipul aproapelui nostru nu ne spune nimic, nu cheamă în noi nimic. Păcat!”, a scris el la un moment dat pe contul public de social media.
 
Mihai Gheorghiu a fost membru fondator și vice-președinte al Ligii Studenților din 1990, fiind unul dintre participanții activi la evenimentele din acel an însângerat.