Fostul fotbalist Mihai Neșu a postat, vineri, pe contul oficial al fundației sale, la opt ani de la tragicul accident care l-a lăsat paralizat, un mesaj emoționant, anume: „8 ani din noua mea viață. Slavă lui Dumnezeu pentru toate”, informează Basilica.

Vineri, 10 mai 2019, s-au împlinit opt ani de la tragicul accident care l-a lăsat paralizat pe fostul fotbalist Mihai Neșu. Pe contul oficial al fundației sale, Mihai Neșu a postat vineri o imagine însoțită de mesajul: „8 ani din noua mea viață. Slavă lui Dumnezeu pentru toate”.

Potrivit sursei citate, fostul internațional a vorbit anul trecut într-un interviu despre momentele grele din viața sa și despre apropierea de Dumnezeu care s-a produs, în cazul lui, după cumplitul accident.

„Vreau să fac parte din echipa lui Hristos – dacă nu-L ai pe Dumnezeu, n-ai nimic în viață”, spunea atunci Mihai Neșu .
După accident, el a înființat fundația Fundația Mihai Neșu aducând mângâiere, speranță și bucurie multor copii cu diferite dizabilități neuromotorii din Oradea și Județul Bihor, dar și părinților lor.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews