ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul fotbalist Mihai Neșu a postat, vineri, pe contul oficial al fundației sale, la opt ani de la tragicul accident care l-a lăsat paralizat, un mesaj emoționant, anume: „8 ani din noua mea viață. Slavă lui Dumnezeu pentru toate”, informează Basilica.

Vineri, 10 mai 2019, s-au împlinit opt ani de la tragicul accident care l-a lăsat paralizat pe fostul fotbalist Mihai Neșu. Pe contul oficial al fundației sale, Mihai Neșu a postat vineri o imagine însoțită de mesajul: „8 ani din noua mea viață. Slavă lui Dumnezeu pentru toate”.

Potrivit sursei citate, fostul internațional a vorbit anul trecut într-un interviu despre momentele grele din viața sa și despre apropierea de Dumnezeu care s-a produs, în cazul lui, după cumplitul accident.

„Vreau să fac parte din echipa lui Hristos – dacă nu-L ai pe Dumnezeu, n-ai nimic în viață”, spunea atunci Mihai Neșu .
După accident, el a înființat fundația Fundația Mihai Neșu aducând mângâiere, speranță și bucurie multor copii cu diferite dizabilități neuromotorii din Oradea și Județul Bihor, dar și părinților lor.