ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul fotbalist Mihai Neșu a lansat, miercuri, în cadrul Bibliotecii Județene din Oradea, prima sa carte intitulată „Complex Natural pentru detoxofierea sufletului- Culegere de cuvinte ziditoare de la Mântuitorul nostru Iisus Hristos și de la Sfinți Părinți”, informează Basilica.

Potrivit sursei citate, lucrarea conține „100 de pastile duhovnicești” culese de Mihai Neșu, „pastile” care l-au întărit pe fostul fotbalist în momentele dificile din perioada paraliziei, suferință cu care se confruntă de 8 ani.  Culegerea cuprinde citate din scrierile unor Sfinți Părinți ortodocși precum Efrem Filotheitul, Sfântul Paisie Aghioritul, Sfântul Serafim de Virița, Părintele Tadei, Sfântul Nicolae Velimirovici.

Cartea a apărut la Editura „Episcop Nicolae Popovici” a Episcopiei Oradiei cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, care semnează și un Cuvânt înainte intitulat „Rețetar duhovnicesc”.

Cartea va putea fi achiziționată la prețul de 29 lei. Profitul obținut în urma vânzării va fi donat integral Fundației Mihai Neșu, care a înființat în anul 2015 Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii „Sfântul Nectarie” în Oradea, unde 130 copii fac terapii constant, în regim caritabil.

Cărțile vor fi disponibile în curând online, pe site-ul Fundației Mihai Neșu, la magazinul Diecezana al Episcopiei Ortodoxe din Oradea și la Magazinul Mânăstirii Sfânta Cruce din Oradea.