ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Finanțelor Publice va extrage duminică bonuri câștigătoare emise în perioada 1-30 noiembrie, se arată într-un comunicat de presă al instituției, informează Agerpres.

Ministerul Finanțelor Publice are un fond de un million de lei alocat pentru acest eveniment, din care se acordă 100 de mii de premii câștigătorilor. Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Dumincă se va desfășura prima dintre ele, care va consta în  extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii se vor publica pe site-ul MFP, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Toți care își doresc să participle la această extragere, trebuie să meargă  orice administrație fiscală din structura ANAF, cu bonurile fiscal în original, o copie după buletin și o cerere. Înregistrarea extragerii Loteriei bonurilor fiscale va fi difuzată pe TVR1, luni, 17 decembrie 2018, începând cu ora 21:00.