ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Transporturilor va depune pe 27 decembrie aplicația de finanțare pentru magistrala de metrou M6 (magistrala 6 spre Otopeni - n.r.) în valoare de 1,327 miliarde de euro fără TVA, a anunțat, în deschiderea ședinței de guvern, ministrul Felix Stroe.

„În ultimele două luni de zile am rescris o aplicație, aplicația de metrou M6. Suntem în măsură să anunțăm astăzi că pe data de 27 vom depune această aplicație în valoare de 1,327 miliarde de euro fără TVA și că avem tot aranjamentul financiar pentru magistrala M6", a precizat Felix Stroe.

În ultimele două luni de zile am deschis o aplicație, aplicația de metrou M6. suntem în măsură astăzi că pe data de 27 vom depune acestă aplicație în valoare de 1, 337 miliarde de euro fără TVA și că avem tot aranjamentul financiar pentru magistrala M6

La întrebarea premierului când va fi gata magistrala M6, ministrul Transporturilor a răspuns: „Va fi gata în 2020, până-n anul 2020, adică la timp".

„Va fi gata la timp pentru angajamentul pe care-l are România cu activitățile din anul 2020", a spus Stroe. Iar premierul a precizat că este vorba despre Campionatul European de Fotbal 2020.