ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eroina din povestea dintr-o sală de judecată, care a emoționat România a fost descoperită. Doamna cu pantofi albaștri este judecătorul Camelia Folea, fosta președintă a Judecătoriei Blaj.

În urmă cu câteva zile, avocata Mădălina Scutelnicu, din Baroul Sibiu, a relatat pe Facebook, o întâmplare care a avut loc luni, într-un tribunal unde o doamnă judecător a fost chemată să judece destinul unui copil de câțiva ani.

Identitatea acesteia a fost confirmată de reprezentanți ai Curții de Apel Alba Iulia. Judecătoarea a refuzat să facă alte declarații în legătură cu această situație, scrie Adevărul.

Avocata a povestit ceea ce i s-a întâmplat în dimineața de marți, 5 iulie, când s-a prezentat în instanță, la un caz greu ce implica un copil, pe tutela căruia se luptau părinții. Lupta era inegală, iar judecătoarea a înclinat balanța făcând dreptate, când părea că toate ușile sunt închise.