ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mitroplitul Banatului a făcut vineri o vizită la  Spitalul de Psihiatrie din Jebel,  unde a stat de vorbă cu pacienții și le-a adus haine. Mitropolitul a promis spitalului că pe viitor îl va sprijini cu o centrală pe gaz și cu finanțarea construirii unor solarii, informează știriletvr.ro.

Pacienții de la la  Spitalul de Psihiatrie din Jebel au fost încântați de vizita Mitropolitului Banatului și au ascultat cu atenție vorbele acestuia. Mulți dintre ei sunt părăsiți de familie și regret că au comis faptele care i-a adus aici, mai ales cei care au comis crime.  Mitropolitul Banatului a fost impresionat de  căința lor.

Spitalul de Psihiatrie din Jebel este al doilea ca mărime dintre cele 4 existente în țară. Mitropolitul  Bantului a promis că-l va ajuta cu o centrală pe gaz, dar și cu finanțarea construirii unor solarii.