ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din Târgu Jiu a murit în somn, lângă iubitul ei. Bărbatul a cerut imediat ajutorul autorităților. Carmen Pecingină, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită moartă duminică dimineață, chiar de către iubitul ei, potrivit stiripesurse.ro.  

Bărbatul s-a trezit și a observat că femeia nu mai respira. A cerut imediat ajutorul autorităților.

Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 7.00, iar bărbatul sesiza faptul că iubita sa, în vârstă de 40 de ani, se simte rău.

Echipajele medicale ajunse la locuința în care stăteau cei doi au constata însă decesul femeii. Cei doi petrecuseră seara trecută la un restaurant din Târgu Jiu.

Dosar penal de moarte suspectă

Ce s-a întâmplat exact urmează ca anchetatorii să stabilească pentru că s-a deschis un doar penal de moarte suspectă. Trupul tinerei a fost depus la medicina legală pentru a fi examinat de medicii legiști.

Iubitul femeii, cel care a anunțat autoritățile, urma ca astăzi să se întoarcă în Marea Britanie acolo unde lucrează de câțiva ani. El venise în țară pentru a petrece ziua de 1 martie alături de iubita lui.

Decesul ei a survenit la scurt timp după ce aceasta și-a făcut analizele medicale pentru pregătirea unei sarcini.

Carmen Pecigină era membră a PSD, scrie presa locală.