ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preotul Iustin Milu a reușit să liniștească o micuță creștină, imediat după Botez, hrănind-o cu biberonul in timp ce citea o rugăciune, momentul fiind surprins de un fotograf profesionist, scrie Basilica.

Potrivit sursei citate, fotograful a surprins acest moment la o slujbă de botez oficiată în biserica Parohiei Podu Olt din apropiere de Hărman, Brașov.

Imediat după Botez, când Ana- Maria a început să plângă, preotul Iustin Milu nu a ezitat să o hrănească pe micuța creștină, continuând sluja cu biberonul într-o mână și cu copilul în cealaltă.

„Ce ne-a uimit însă a fost momentul în care, după botezul propriu-zis, la citirea Sfintei Evanghelii, preotul a luat copilul într-o mână și biberonul în cealaltă și nu s-a sfiit să o hrănească pe micuța încreștinată în timp ce-i citea din cele sfinte. A fost un moment plin de candoare și bunătate, de grijă pentru suflet, dar și pentru trup”, se menționează pe blogul unui studio foto din Brașov.

Preotul Iustin Milu este paroh al comunității din Podu Olt începând cu anul 2009.