Un grav accident a avut loc miercuri seară, spre drumul Național 13 E 60, în localitatea Albești, care s-a soldat cu moartea unui cetățean american, după ce a adormit la volanul autoturismului pe care îl conducea.


Individul, cetățean american, era posesorul unei mașini Dacia Logan, și se îndrepta dinspre Brașov spre SighișoaraÎntr-o clipă de neatenție, a adormit la volan și a a pătruns pe sens opus sub semiremorca unui autotractor, în urma căruiabărbatul a murit, potrivit declarațiilor oferite de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRPD) Brașov.

La fața locului a sosit un echipaj de descarcerare al Detașamentului Sighișoara cu Autospecială cu Apă și Spumă, dar și 10 subofițeriPoliția a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili principalele cauze ale producerii accidentului.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews