ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția Capitalei desfășoară acțiuni în piețe din sectoarele 2 și 3, astfel de activități urmând să aibă loc în această perioadă în întreaga țară.

Brânză cu mucegai sau produse fabricate industrial, cărora li s-au luat etichetele pentru a păcăli consumatorii că au de-a face cu alimente tradiționale. Sunt problemele descoperite de inspectorii ANPC în târgurile din Capitală cu doar câteva săptămâni înainte de Sărbători.   
ANPC recomandă bucureștenilor să cumpere produse din astfel de locuri numai dacă sunt depozitate în condiții igienice și au un atestat de producător, pentru a nu-și pune în pericol sănătatea.

„Peste 500 de mii de articole pirotehnice au fost confiscate, spre exemplu, în jud Ilfov, Cluj și Suceava”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar de poliție Monica Dajbog, potrivit b1.ro.

„În ceea ce privește regimul silvic, în această săptămână au fost constatate 127 de infracțiuni, sancțiunile fiind în valoare totată de peste 588 de mii de lei. Valoarea materialul lemnos și a brazilor confiscați este de aproape jumătate de milion de lei”, a mai precizat Monica Dajbog.

„Pompierii au efectuat 1179 de controale, fiind depistate 188 de obiective economice ce nu dețineau autorizație de securitate la incendiu”, a continuat Dajbog.

În acest moment, peste 110 polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București acționează în zonele Obor, Trapezului, Delfinului, Valea Cascadelor, Moghioroș și 1 Decembrie din sectoarele 2, 3 și 6 al Capitalei.