ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monica Macovei este un personaj extrem de controversat, mai ales după ce au ieșit la iveală mai multe dezvăluiri despre legăturile pe care aceasta le-ar avea cu ONG-urile lui George Soros.

Fostul deputat Ninel Peia vine cu o serie de dezvăluiri pentru Știripesurse.ro. despre actualul europarlamentar și fost ministru al Justiției. Acesta dezvăluie sumele fabuloase pe care Monica Macovei le câștigă în afara țării, dar și mai multe detalii despre trecutul acesteia.

„240.000 de euro pe an pentru cabinet plus 300 euro/zi diurnă, indemnizație de 80.000 de euro pe an. Atât castigă Monica Macovei în fiecare an ca europarlamentar român.

Nu știu ce simțiți voi în legătură cu Monica Macovei, dar, eu, unul, nu mai pot nici măcar să-i aud numele, darămite să-i văd fața aia de cotoroanță hâdă. Să mă scuze cei mai slabi de inimă, dar eu cred că imaginea harpiei perfecte este chiar MM. O creatură construită din otravă, emanând un puternic miros de pucioasă cu iz de vodcă rusească, căci rusești îi sunt și apucăturile. Eu cred că a cam venit momentul să scăpăm și de această piază rea, dușman declarat al României, și probabil, cel mai acid pion al lui Soros. Cea mai  bună slugă a sistemului izvorât din dotrina bolșevică pe care a slujit-o macoveasca fără să clipească.

Dar cine este ticăloasa Monica Luisa Macovei?

Cine se naște din pisică, șoareci mănâncă. MLM este fiica unui securist izvorât din Giurgiu pe nume Vasile Gherghescu, cel care a condus echipa securiștilor la șantierul Casei Poporului, individ acuzat că a făcut poliție politică și a terorizat, ca un torționar de frunte, pe cine  pus ochii. Pe Wikipedia vă uitați în zadar, numele de fată al Monicăi nu apare neam.

Procuroarea. Povestea asta o știe toată lumea. Pe vreamea lui Ceașcă, cu un dosar beton, plin de securache grețoși, MLM intră în procuratură. Vă puteți imagina ce însemna asta pe atunci. Un alt tip de propagare a terorii. Ce vreți, a făcut și ea ce a văzut în familie... După 89, mai precis după descinderea minerilor veniți să lichideze Mișcarea din Piața Universității, procuroarea se ocupă de cazurile protestatarilor arestați atunci. Evident, femeia nu a văzut nici urmă de violență asupra acestora și a mai făcut și pierdute ceva dosare și pagini, ca să fie bine. Tot atunci îi vine ideea magnifică cu apăratul drepturilor omului și cam ce fel de putere ar putea căpăta urmând această nouă cale. Și așa devine harpia din procuror comunist, mare apărător al drepturilor celor mulți și prost reprezentați în instituțiile statului. Prosteala a mers, și încă merge ca unsă. Căci, unii dintre noi refuză să vadă cum se îmbogățesc apărătorii ăștia peste noapte, fac cariere politice și ajung să scuipe în obrazul Țării chiar din funcția de europarlamentar. MLM, harpia de care scriu, este reprezentanta României la Bruxelles, dar care are un singur lucru pe agenda care i-a transmis-o SOROS: batjocorește România zi de zi, ceva tot o să rămână.

Se spune că, de-a lungul timpului, MLM ar fi încasat de la ONG-urile lui Soros milioane de euro. Dar, trebuie și recunosc până și eu, cu ea, Soros a avut nas. Practic și-a cumărat o Ana Pauker pentru el. Și genul ăsta de minți criminale nu se găsesc  pe toate străzile. Cât de băftos e SOROS de-a găsit de angajat o procuroare comunistă, fiică de torționar securist, și băutoare de vodcă la litru? Harpia-komisar avea profilul complet al trădătorului de Țară perfect: de la tat-su a moștenit ura față de compatrioți, ură ulterior întărită de anii din Procuratura roșie.

Ca să nu mai spun că, aidoma cu toate trotinetele lui Soros, komisarul Macovei, cu toate că este de confesiune greco-catolică, militează pentru scoterea religiei din școli. Căci asta face parte din planul aceluiași Soros: vectorii creați de el (fie plătiți, fie școliți la așa nivel încât să obțină de la ei o gratitudine veșnică, soră cu obediența) sunt musai intelectuali acoperiți cu cât mai multe hârtii de vază, liberi în gândire, ca să nu zicem direct că sunt atei, și neapărat dedicați binelui celorlalți, niciodată preocupați de al lor. Vrăjeală veche, dar care, culmea, încă ține în estul Europei.

Revenind, dintre toate slugile lui Soros, MLM este o Ana Pauker globalistă care, în numele unei dreptăți universale, înfierează cu un talent maxim bolșevic Țara care a făcut-o om, de parcă e scuturată de o menopauză mintală fără de sfârșit. E drept, colaboratorii komisarului sunt tot mai puțini, căci nimeni nu poate trăi numai cu ură, otravă și minciună. Nici tat-su n-ar putea, așa am văzut în cazurile Ficior și Vișinescu, dară, ote niște oameni care speră să se uite și la ei Dumnezeu. Bine că a decedat ca politician, altfel cine știe ce vipere înaripate mai scotea komisarul din școala ei de putregaiuri antinaționale. Cu toate astea, nu înțeleg de ce Executivul sau parlamentul nu-i cer scocoteală pentru activitatea ei la Bruxelles. Oare ea nu trebuie să dea socotelă nimănui în afară de Soros? Dă-l încolo de komisar sorosist, chiar face ce vrea ea cu România și cu noi toți?

Și am și o idee, dacă facem o petiție și o semnează un milion de români, scăpăm de fierea ei, odată pentru totdeauna? Măcar o scoatem din Bruxelles! Că nimeni nu cred că o mai vrea acolo în afară de ONG-urile lui Soros și sclavii lui internaționaliști neobolșevici. Că de plecat singură, asta nu pleacă nici dacă o pun aia să-și mănânce fotoliul ei de europarlamentar vândut”, a scris Ninel Peia pe blogul său.