ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai. El este sub supravegherea permanentă a medicilor și urmează tratamentul, anunță Casa Regală. Regele Mihai a fost diagnosticat cu cancer de piele și leucemie cronică.

În urmă cu două luni, familia regală anunța că Regele Mihai este într-o stare fragilă de sănătate, dar că starea de spirit este bună. Alături de el este Principesa Maria și două maici ortodoxe.

„Majestatea Sa continuă să fie sub supravegherea permanentă al medicilor, urmând tratamentul obișnuit al ultimelor luni. Continuă să stea zilnic sub o atentă supraveghere a medicilor, a unui personal medical de diverse specialități, precum și în prezența unor devotați membri ai personalului Casei Majestății Sale, detașați în Elveția”, precizează Casa Regală.