Acțiunile de sensibilizare publică pentru rămânerea Sorinei din Baia de Aramă în familia care a crescut-o s-au intensificat în ultimele zile: pagina de social media a premierului Viorica Dăncilă a fost asaltată cu sute de mesaje care solicită publicarea rapoartelor despre Sorina, postarea despre încheierea mandatului României la Președinția Consiliului U.E. înregistrând circa 1300 de comentarii; la Baia de Aramă au continuat protestele zilnice; două persoane au organizat la Oradea o manifestare pro-Sorina în cursul după-amiezii de duminică, la care au adunat și semnături pentru schimbarea Legii Adopțiilor. Potrivit portalului Știri pentru Viață, la Constanța și Madrid s-au anunțat viitoare manifestări de susținere a familiei care a crescut-o pe Sorina. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews