ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Incendiul de la fabrica de încălțăminte din Jilava a degajat un nor toxic care, din cauza faptului că vântul și-a schimbat direcția, ar putea ajunge deasupra Capitalei.
 
Ministerul Mediului a trimis un laborator mobil la locul incendiului, pentru a face analize. Specialiștii vor analiza gradul de poluare timp de 18 ore, potrivit B1TV.

Un pompier și-a pierdut viața în misiune în incendiul de la fabrica de încălțăminte din Jilava, în urma căruia a fost afectată o suprafață de circa 2000 de metri pătrați. 
 
Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU, a povestit cu lacrimi în ochi cum s-a produs tragedia.
 
"E un moment greu pentru noi, pompierii, și pentru familia colegului nostru. O bucată de beton de aproximativ 80 de metri pătrați s-a prăbușit peste el. Era în echipă cu alți colegi salvatori, cel puțin patru. Peretele s-a prăbușit fără ca unul dintre ei să poată reacționa. Ceilalți au fost cu câțiva centimetri mai în spate."