ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


M-am săturat! Sunt sătul până peste cap! M-am săturat să deschid orice: teve, radio, internet. Dau numai de #rezist. De un an de zile deja. Aceiași oameni. Aceleași figuri. Aceleași jelanii. Aceleași urlete. Aceleași lozinci. Aceleași manifestări. Aceleași comentarii. Aceleași articole. Aceleași texte. Aceleași pretexte. Aceleași proteste.

Sunt sătul până peste cap. Eu nu mai rezist. Nu mai vreau să aud de voi. Nu mai vreau să vă văd. Mi-ați intoxicat viața. Prieteniile. Relațiile. Familiile. Sunt sătul de voi. Sătul de justiție. De anti corupție. De ciume roșii. De voi, de la primul la ultimul. Nu vă mai suport. Ați ajuns să sunați oamenii pe telefon doar doar îi convingeți . Fluturași la metrou. Pe parbriz. Știm toți . Nu e fir de nisip în România să nu știe de voi. Gata . Ultima picătură de ploaie a auzit de voi. Copiii, cățeii , răul , ramul, toți știm de voi. Gata. Lăsați-ne în pace. Omorâți-ne. Faceți ceva și încheiați odată. Repet: știm. 

Am auzit de voi. Știm tot ce vreți . Nu sunteți mai mulți decât sunteți. Ieșiți la vot data viitoare. Omorâți-l pe Dragnea, corupția , pe Tăriceanu, pe cine vreți . Omorâți-ne pe toți. Eu unul încep să prefer asta , decât să va mai aud zi de zi, oră de oră, minut de minut. M-am plictisit de voi, de aerele voastre justițiare , mi-e silă. Nu există cuvinte să îmi descrie starea. Ați paralizat o țară întreagă . Ați denaturat-o. Orice relație cât de mică este mânjită de gheară #rezistului. Aveți puțină decență și dați -ne o pauză . Vreau să trăiesc. Nu vreau să fiu protestatar. Nu asta este viață mea . Aveți un pic de decență și lăsați -ne în pace. Nu mai vreau graficele voastre inteligento pârtz, nici afișe , nici mailuri, nici formații , nici cântăreți , nici informații , nici argumente. Nu mai pot să aud aceeași placă : Dragnea mort, moarte moarte moarte, pușcărie , pușcărie , pușcărie , penali, boșorogii , hoții , boicot, moarte, moarte, mergem peste ei, le dăm foc, nu mai merge așa , ii omorâm . Numai asta aud de la voi.

Sprâncene ridicate dacă cutează cineva să spună ceva ce contravine doctrinei voastre. Boicot din viață publică . Oameni "nefrecventabili”- cum aș fi eu de exemplu. Campanii media. Demonizarea adversarului. Ooo și dacă cumva cineva cutează să va ia un pic la mișto , ați fi în stare să ii sfâșiați beregata. Asta este alternativa propusă de voi? Două Românii ? Voi cu cine veți mai trăi ? Cu voi înșivă și atât ? Am înțeles , voi sunteți viitorul, cei deștepți , cei inteligenți , cei cu potențial , în afară voastră nu mai există nimic. Nici soarele nu răsare fără voi. Nu există talent în afara voastră . Nu există posibilităț , potențial , nu există nimic fără voi. Am înțeles. Voi sunteți totul.

Gândiți-vă și rezolvați-o repede băieți. Ne-ați intoxicat. Vrem să se termine. Într -un fel sau altul. Luați -ne și hai cu noi la canal. Măcar știm o treaba . Trebuie să fim reeducati? Hai și cu reeducarea. Faceți ceva să știm naibii cum stăm . În general ce faceți voi? Intrați pe canalele media, și luați la bastoane pe oricine nu are aceiași părere ca voi. Pe mine, pe ăla, pe celălalt. Vezi doamne sunt pesediști, ruși, dracu să mă ia! Sunt doar un om. Nimic mai mult. Dacă nu am dreptul la altă părere, decretati-o și asta e. Mă voi conforma. Așa rezolvați voi ceva? Amenințând oameni normali cu bătaia, cu moartea, cu boicotul? Voi sunteți băieții buni? Nu prea pare.M-am săturat până peste cap să va aud lătrând că niște câini turbați. Ați intoxicat celulele unui organism numit România. Nu mai vreau să aud de voi. Nimic.

#numairezist cu #rezist.