Potop de știri halucinante, zilele acestea.

„Vineri 8 martie, de la orele 19h00, Cinema Elvire Popesco va găzdui prima avanpremieră-eveniment TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI, ce oferă publicului bucureștean oportunitatea rară de a intra in dialog direct cu carismaticii protagoniști ai filmului: Christian Bayerlein și Grit Uhlemann, pasionați activiști germani pentru dreptul la intimitate al persoanelor cu dizabilități, actrița de origine britanică Laura Benson (Atelier BigBen), cunoscută pentru rolurile sale din filmele lui Stephen Frears, Alain Resnais și Robert Altman, activista și LUCRĂTOAREA SEXUALĂ TRANSGENDER Hanna Hofmann (Hanna Tripleage) din Germania și regizoarea Adina Pintilie.”

În traducere, o prostituată cu acte în regulă va fi adusă ca să vorbească publicului bucureștean, alături de regizoarea Adina Pintilie, la Elvira Popescu. În aceeași sală unde, acum un an, 100 de liceeni bucureșteni au fost aduși „pe liste” ca să vadă filmul de propagandă LGBT „120 BPM”. Film care celebra „faptele civice” ale organizației extremiste și explicit-anticreștine ACT-UP. Printre „faptele civice” ale ACT-UP se numără vandalizarea unor catedrale catolice, în Statele Unite, punerea în scenă a unor acte homosexualiste în spații sacre, și călcarea în picioare a Sfintelor Taine în fața credincioșilor luați ostatici.

Filmul Touch Me Not, „celebrat” pe 8 martie la Elvira Popescu în prezența unei „lucrătoare sexuale transgender”, a câștigat, anul trecut, Ursul de Aur la Berlin.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews