ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potop de știri halucinante, zilele acestea.

„Vineri 8 martie, de la orele 19h00, Cinema Elvire Popesco va găzdui prima avanpremieră-eveniment TOUCH ME NOT - POLITICILE CORPULUI, ce oferă publicului bucureștean oportunitatea rară de a intra in dialog direct cu carismaticii protagoniști ai filmului: Christian Bayerlein și Grit Uhlemann, pasionați activiști germani pentru dreptul la intimitate al persoanelor cu dizabilități, actrița de origine britanică Laura Benson (Atelier BigBen), cunoscută pentru rolurile sale din filmele lui Stephen Frears, Alain Resnais și Robert Altman, activista și LUCRĂTOAREA SEXUALĂ TRANSGENDER Hanna Hofmann (Hanna Tripleage) din Germania și regizoarea Adina Pintilie.”

În traducere, o prostituată cu acte în regulă va fi adusă ca să vorbească publicului bucureștean, alături de regizoarea Adina Pintilie, la Elvira Popescu. În aceeași sală unde, acum un an, 100 de liceeni bucureșteni au fost aduși „pe liste” ca să vadă filmul de propagandă LGBT „120 BPM”. Film care celebra „faptele civice” ale organizației extremiste și explicit-anticreștine ACT-UP. Printre „faptele civice” ale ACT-UP se numără vandalizarea unor catedrale catolice, în Statele Unite, punerea în scenă a unor acte homosexualiste în spații sacre, și călcarea în picioare a Sfintelor Taine în fața credincioșilor luați ostatici.

Filmul Touch Me Not, „celebrat” pe 8 martie la Elvira Popescu în prezența unei „lucrătoare sexuale transgender”, a câștigat, anul trecut, Ursul de Aur la Berlin.