ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat de 47 de ani din Vaslui le dă tuturor o adevărată lecție de viață. Fără o mână și un picior, omul muncește, conduce mașini și tractoare și are o turmă de 200 de oi.

Gabi Tălmaciu a fost victima unui îngrozitor accident petrecut în urmă cu 28 de ani. În 1989, când avea 19 ani și se pregătea pentru a construi nave, o piesă de câteva tone a căzut peste el și l-a lăsat fără o mână și un picior.

După o recuperare grea s-a întors acasă, în localitatea Vetrișoaia, din județul Vaslui. Fata de care era îndrăgostit nu s-a speriat de handicapul sau și la un an s-au căsătorit.

Problemele pe care le are nu l-au oprit să muncească. În urmă cu 11 ani și-a luat permis și conduce o mașină adaptată nevoilor sale și un tractor.

Bărbatul este tatăl a două fete de 20 și 25 de ani.

Odată cu trecerea anilor, domnul Tălmaciu simte că îi slăbesc puterile și ar avea nevoie de proteze, dar costurile celor două dispozitive speciale se ridică la 100.000 euro, bani pe care familia sa nu îi poate strânge.