ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adolescenta Daisy Young, în vârstă de 14 ani, făcea parte din clubul de fotbal Sheffield Wednesday. Mii de fani Sheffield Wednesday sunt pregătiți să îi aducă un omagiu după moartea ei subită tragică, scrie thestar.co.uk.  

Familia ei devastată a găsit-o joi pe Daisy inconștientă în camera ei din casa familiei din Hoyland, Barnsley, la doar 40 de minute după ce înregistrase un videoclip pe Tik Tok. În ultima perioadă, nu se simțea bine, suferind de o infecție virală.

Ea a fost dusă de urgență la spital, dar echipele medicale nu au reușit să o salveze. Medicii încă încearcă să stabilească cauza morții.

Lui Daisy îi plăcea să cânte și să danseze și să posteze filmări pe TikTok.

„Era deschisă și își iubea absolut familia. Făcea atât de multe pentru a ajuta oamenii, dar nu spunea nimănui despre asta. Era uimitoare, era totul pentru noi”, a spus sora ei Jane.