ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O bătrână care vindea pătrunjel şi legume, într-o staţie de tramvai din Bucureşti, a fost ridicată cu forţa de Poliţia Locală Sector 3. Femeia nu a dorit să meargă cu agenţii de poliţie, pentru a încheia proces verbal de contravenţie, având în vedere că nu avea autorizaţii pentru a vinde. Astfel, cei de la Poliţia Locală au început să tragă de ea cu forţa.

O femeie agent de poliţie a fost filmată de martori când o bruschează pe bătrâna cu pătrunjel, în încercarea de a traversa cu ea strada, pentru a ajunge la maşina echipajului. Celelalte maşini din trafic claxonează, iar martorii se revoltă.
 
Un bărbat îi spune femeii de la Poliţie că bătrâna ar putea să aibă probleme de sănătate. De altfel, după ce mulţimea de trecători o apără pe vânzătoarea ambulantă, Poliţia Locală o lasă în pace. Aceasta a fost filmată de martori în stare de şoc şi la un pas de a se prăbuşi, cel puţin asta reiese din comentariile martorilor, potrivit reteauadestiri.ro.

Poliţia Locală a ridicat punga cu legume pe care bătrâna voia să le vândă. Agenţii nu au reuşit să plece uşor de la faţa locului. Au fost nevoiţi să le dea explicaţii martorilor nervoşi.