ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clipe de coșmar în această dimineață pentru 30 de elevi din clasa a IV-a, de la Școala nr. 4 din Alexandria (Teleorman). Tencuiala de pe tavan s-a desprins în timpul orelor de curs, rănind trei elevi de 10 ani, informează Informația Teleorman.

Două fete și un băiat au avut nevoie de îngrijiri medicale. Băiatul a fost lovit la spate iar celor două eleve au suferit mai multe zgărâieturi la nivelul feței. Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean Alexandria.

Confom declarației medicilor, viața celor trei elevi nu a fost pusă în pericol și nu a fost necesară internarea.

În urma producerii evenimentului, conducerea unității de învățământ a luat decizia întreruperii orelor și evacuării tuturor elevilor.

Gelu Neagu, directorul Școlii nr.4, a declarat că, în momentul de față, reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții Teleorman evaluează situația.

„În funcție de rezultat, se va decide dacă orele de curs vor fi suspendate și săptămâna viitoare”, a mai spus directorul Neagu.

Inspectoratul Școlar Județean Teleorman a început o anchetă în acest caz.