ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie de 66 de ani, care ar fi pus mâna pe aproape un milion şi jumătate de lei după ce a scris contracte de împrumut false, a fost arestată preventiv.

Ea lucrase la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Făgăraş şi a reuşit să folosească datele personale ale unor pensionari.

Femeia a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

„În perioada 2012-2014, persoana în cauză ar fi întocmit în fals 106 contracte de împrumut pe numele unor persoane din zona Făgărașului, prin imitarea semnăturii acestora pe contracte și pe alte documente (dispoziții de plată către casierie și angajamente de plată ale giranților), fără ca persoanele în numele cărora au fost luate împrumuturile și giranții să aibă cunoștință  de acest lucru, cauzând astfel un prejudiciu de 1.316.300 de lei”, spun polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, citaţi de digi24.ro.