ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiță de 15 luni din New York a suferit un deces cumplit la doar două zile după ce i-au fost administrate o serie de vaccinuri „de rutină”, potrivit relatărilor din presă.

Luna trecută, Melody Rain Palombi-Malmgren, o fetiță de doar 15 luni, a murit la 48 de ore după ce a fost vaccinată. Mama ei, Katherine Palombi, își amintește șocul și durerea suferite în urma pierderii unui copil care era plin de vitalitate și sănătos.

Pe 17 octombrie, în timpul unei vizite de rutină la Herbert Kania Pediatric Group din Warwick, New York, Melody a primit trei vaccinuri, a informat News12 Westchester.

Doar două zile mai târziu, ea nu a mai putut să respire și a suferit un stop cardiac masiv.

Potrivit Thegatewaypundit.com, bunica ei, care avea grijă de ea la acel moment, a fost instruită de către operatorii 911 să efectueze manevre de resuscitare cardiopulmonară până la sosirea paramedicilor. În ciuda eforturilor efectuate la Spitalul St. Anthony, viața lui Melody nu a putut fi salvată.

Katherine Palombi a povestit despre ziua devastatoare, când și-a luat rămas bun de la Melody înainte de a pleca la serviciu și apelul teribil pe care l-a primit despre problemele de respirație ale fiicei sale.

„Spuneam încontinuu: tocmai a făcut vaccinurile, tocmai a făcut vaccinurile”, a repetat Palombi, evidențiind îngrijorarea ei, legând vaccinurile de starea critică a fiicei sale.

Înregistrările spitalului au arătat că Melody a suferit insuficiență hepatică și renală, combinată cu stop cardiac. Herbert Kania Pediatric Group a refuzat să comenteze cazul. Potrivit CDC, până la 10 vaccinuri sunt recomandate pentru copiii de 15 luni. Melody a primit trei - pentru varicelă, DTaP (difterie, tetanos și pertussis) și Hib (bacteria Haemophilus influenzae tip b).

Melody fusese internată o dată înainte cu febră mare și erupții cutanate după vaccinări la vârsta de două luni. Medicii de atunci au speculat că a fost probabil un virus, nu o reacție alergică. Cu toate acestea, mama ei Palombi consideră că vaccinurile au fost prea mult pentru organismul fetiței sale în ambele cazuri.

În timp ce comunitatea medicală și familia așteaptă rezultatele autopsiei lui Melody, mesajul lui Katherine Palombi este unul de conștientizare și ascultare a instinctului matern.

„Aveți încredere în instinctul vostru și nu-i lăsați să facă copiilor voștri vreun lucru pe care nu îl doriți”, a declarat Palombi pentru News12. „Vreau doar să trezesc conștientizarea în numele lui Melody. Poate așa vor fi salvați alți copii.”

O campanie de strângere de fonduri a fost organizată de către mătușa lui Melody Rain, Jessica Rose, pentru a ajuta familia cu cheltuielile medicale și pentru a crea o moștenire în numele lui Melody.