ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jade Leigh Hunt, câștigătoare a concursului de frumusețe Miss West Lothian din Scoția în 2012, a murit subit pe 30 martie, la vârsta de doar 35 de ani, potrivit gandul.ro

A lăsat în urmă o familie distrusă și îndurerată. Ea a câștigat, de asemenea, și Miss Galaxy Scotland.

Pentru a-i onora memoria, familia ei a creat o pagină Just Giving, unde prietenii își pot împărtăși amintirile despre Jade, din Bathgate, West Lothian, și pot contribui la costurile înmormântării sale.

Familia își stabilise un obiectiv de strângere de fonduri de 700 de lire sterline, care a fost deja depășit, totalul fiind de peste 1.100 de lire sterline la momentul redactării articolului, potrivit Daily Star.  

„Sâmbătă, 30 martie 2024, familia noastră a fost distrusă de vestea sfâșietoare a morții subite a lui Jade. Jade a avut cel mai pur dintre suflete, a iubit profund și a fost iubită nespus de mult. Râsul ei era molipsitor și zâmbetul ei era mare și frumos și lumina orice cameră, o fată frumoasă, frumoasă. Jade și-a pus o amprentă în inimile tuturor, în momentul în care a intrat în viața lor. Lui Jade îi plăcea distracția, râsul, era curajoasă, făcea năzbâtii și avea un simț al umorului grozav și ingenios, și era mereu dispusă să facă ceva aventuros”, este mesajul emoționant al familiei.

Jade își înființase propria firmă de albire a dinților după ce a participat la mai multe concursuri de modeling și fusese, de asemenea, asistentă pentru adulții cu dizabilități.