ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patru artiști au vrut să aducă un omagiu ostașilor români căzuți în luptele de la Mărășești, Mărăști și Oituz în Primul Război Mondial.

Cristian Fodor, Ovidiu Homorodean, Sebastian Stan și Cătălin Doinaș au vizitat Mausoleul Eroilor de la Mărășești, iar lângă sarcofagul generalului Eremia Grigorescu au cântat „Drum bun, Drum bun, toba bate”.

„Alături de colegii mei, Ovidiu Homorodean, Sebastian Stan și Cătălin Doinaș, am adus un omagiu eroilor prin interpretarea cântecului ostășesc Drum bun, Drum bun, toba bate, lângă sarcofagul cu osemintele comandantului Armatei Române din Primul Război Mondial, generalul Eremia Grigorescu, cel care a spus nemuritoarele cuvinte Pe aici nu se trece”, a declarat Cristian Fodor. În numai câteva ore, sute de mii de oameni au văzut filmulețul publicat de artistul hunedorean.