O mamă în vârstă de 53 de ani, din America a adoptat șase copii cu probleme medicale, chiar dacă mai avea încă trei biologici. Visul femeii a fost încă din copilărie să devină mamă adoptivă, potrivit dailymail.co.uk

Hope Feliciano  o mamă în vârstă de 53 de ani din Connecticut, a adoptat împreună cu soțul ei Caesar, șase copii chiar dacă aceștia sunt cu dizabilități. Împreună, cei doi soți mai au încă trei copii biologici, încă de la vârsta de 23 ani ai femeii.

„Eu personal am vrut întotdeauna să adopt de când eram o fetiță, îmi plac copiii, îmi plac bebelușii”, a spus Hope.

Caesar și Hope au fost nevoiți să treacă înainte de adopție prin cursuri de instruire a îngrijirii copiilor proveniți din plasament, cu dizabilități. Deși în Conneticut nu prea sunt cabinete medicale, cei doi părinți nu s-au sfiit de această situație și au hotărât să îi adopte pe cei șase copii. Împreună cu cei biologici, toți formează o familie unită.

Ameeruca2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.