Românii cu inimă creștină sunt rugați să ajute financiar o mamă care a născut de curând un copil de care se vede nevoită să se despartă fiindcă nu îi poate asigura cele necesare.
 
Apelul de a o ajuta să păstreze copilul și să își poată plăti chiria a fost transmis de Ioana Picoș-Făgădaru și preluat de portalul Știri pentru Viață. ActiveNews se alătură acestei mame luptătoare care a ales să își aducă pe lume copilul în ciuda crizei personale pe care o traversează. Iată care este povestea ei:

"Ieri am primit un telefon, am aflat că S. abia a născut, dar nu poate păstra copilul alături, din motive financiare. Singura soluție pe care o vedea era să îl abandoneze în spital, acesta a fost gândul care a însoțit-o de-a lungul sarcinii.
 
Am mers și am stat de vorbă, era agitată, transpira când spunea că nu are cum să se descurce și îi e greu, fiind singură. Cu lacrimi în ochi mi-a spus că nu vrea să se despartă de el, bebelușul simte și când iese câteva clipe din salon.

Îi este teamă că nu va putea să lucreze și să aibă grijă de copil. Deși a născut de câteva zile, insistă că trebuie să se reîntoarcă la muncă săptămâna aceasta pentru a putea plăti chiria. Nu va beneficia de indemnizație de creștere a copilului deoarece nu a lucrat cu contract de muncă.

Dacă vrei să susții acest caz, contactează-ne la numărul de telefon 0748.885.055. Orice ajutor este binevenit, de la lucruri de strictă necesitate pentru mamă și copil până la ajutor finaciar pentru plata chiriei.

Donează aici: Centrul de consiliere Sfânta Alexandra Împărăteasa cu mențiunea Pentru S.

Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei
Cod fiscal: 36913780

RO79RNCB0082153361040001 LEI
RO52RNCB0082153361040002 EURO
RO25RNCB0082153361040003 USD
 
Conturi deschise la BCR Unirii

Vă mulțumim!"Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews