ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românii cu inimă creștină sunt rugați să ajute financiar o mamă care a născut de curând un copil de care se vede nevoită să se despartă fiindcă nu îi poate asigura cele necesare.
 
Apelul de a o ajuta să păstreze copilul și să își poată plăti chiria a fost transmis de Ioana Picoș-Făgădaru și preluat de portalul Știri pentru Viață. ActiveNews se alătură acestei mame luptătoare care a ales să își aducă pe lume copilul în ciuda crizei personale pe care o traversează. Iată care este povestea ei:

"Ieri am primit un telefon, am aflat că S. abia a născut, dar nu poate păstra copilul alături, din motive financiare. Singura soluție pe care o vedea era să îl abandoneze în spital, acesta a fost gândul care a însoțit-o de-a lungul sarcinii.
 
Am mers și am stat de vorbă, era agitată, transpira când spunea că nu are cum să se descurce și îi e greu, fiind singură. Cu lacrimi în ochi mi-a spus că nu vrea să se despartă de el, bebelușul simte și când iese câteva clipe din salon.

Îi este teamă că nu va putea să lucreze și să aibă grijă de copil. Deși a născut de câteva zile, insistă că trebuie să se reîntoarcă la muncă săptămâna aceasta pentru a putea plăti chiria. Nu va beneficia de indemnizație de creștere a copilului deoarece nu a lucrat cu contract de muncă.

Dacă vrei să susții acest caz, contactează-ne la numărul de telefon 0748.885.055. Orice ajutor este binevenit, de la lucruri de strictă necesitate pentru mamă și copil până la ajutor finaciar pentru plata chiriei.

Donează aici: Centrul de consiliere Sfânta Alexandra Împărăteasa cu mențiunea Pentru S.

Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei
Cod fiscal: 36913780

RO79RNCB0082153361040001 LEI
RO52RNCB0082153361040002 EURO
RO25RNCB0082153361040003 USD
 
Conturi deschise la BCR Unirii

Vă mulțumim!"