ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mersul cu mijloacele de transport ale RATB a devenit un adevărat pericol. În această dimineață, o doamnă pensionară din București a urcat în 335 la Piața Delfin de pe Bulevardul Chișinău. Cum autobuzul era foarte aglomerat, șoferul a plecat cu ușile deschise, fără să-i pese că doamna respectivă nu reușise să urce decât cu un picior pe ultima treaptă. 

Autobuzul a pornit, iar doamna a căzut în stradă. Câțiva bucureșteni au transportat-o acasă, unde a așteptat ambulanța aproape două ore. Odată ajunsă la Spitalul Sf. Pantelimon, după un consult sumar, constând într-o radiografie, pacienta a început să se simtă rău, să aibă dureri greu de suportat. A stat cu branula în mână degeaba, nimeni nu i-a administrat nici un tratament.

Abia după șase ore, după ce fiica dânsei a intrat cu forța în salon și a făcut scandal, pacientei i-a fost administrat primul calmant. Doamna doctor Oprea de la Sf. Pantelimon a refuzat să facă cunoscut diagnosticul, la solicitarea familiei, cerându-le să facă o cerere scrisă de la IML pentru a-l afla. Fiica dânsei a fost dată afară cu ajutorul body-guarz-ilor.