ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Michelle Kelso este profesor universitar și sociolog în Statele Unite. Este căsătorită cu un român și au ïmpreună o fiică, pe care au ales să o înscrie la o școală din România.

Michelle Kelso spune că a trecut prin trauma unui atac armat în urmă cu câțiva ani și susține că ideea lui Donald Trump, de a le da arme profesorilor, nu reprezintă o soluție.

„Sunt profesoară, nu vreau să fiu instruită să folosesc o armă. Sunt instruită să predau! Sinceră să fiu, unul dintre motivele pentru care îmi place să trăiesc în România e că știu că e o țară mult mai sigură decât a mea”, a declarat Michelle Kelso într-un interviu acordat Digi24

„Chiar mă gândesc la asta - vreau ca fiica mea să fie în sistemul de educație din Statele Unite sau mai bine e în România, unde școlile sunt mult mai sigure?”, a adăugat ea.