ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procentul de haștagi rezist și #staiacasă este fix același, cam 66,6%

Ei sunt pavlovienii, masa de manevră a Minunatei Lumi Noi condusă aici de securitatea globalistă, cei care au stat acasă la referendumul pentru căsătorie și au ieșit în masă la un referendum inept, cu întrebări ridicole (și grav anticonstituționale), adică cei care nu își pot pune mintea la contribuție fără să rănească internetul.

Între timp:

- Copiii mei sunt băgați în casă de milițieni care nu-i lasă în fața blocului la soare cu sora mai mare; trebuie să stea un părinte cu ei. Sunt amenințați cu amendă. Parcurile, cele mai importante surse de relaxare din orașe, sunt închise.

- Bisericile sunt închise de către proiecțiile politice ale haștagilor, în timp ce supermarketurile sunt pline. Hristos e sub Dedeman sau Carrefour ca importanță ontologică.

- Tase (16 ani), după 15 zile de carantină și un drum la treaba lui (lucra la un fastfood și l-au băgat în șomaj), revenit acasă, îmi spune că nu mai vrea să iasă afară. Stupoare... De ce? - întreb. Lumea e speriată, suspicioasă, tristă. Nu mai vreau să văd așa ceva - îmi răspunde abătut.
Nu doresc să mai văd privirea asta la un adolescent, niciodată!

- Dacă ieși până la magazinul din colțul străzii sau mergi la treaba ta, trebuie să scrii toate datele: unde stai, cum te cheamă, unde te duci șamd. E o umilință totală. Mi-am trăit tinerețea în dictatură, dar asemenea imbecilitate nu i-a dat nici prin capul lui Ion Teleagă.

- Despre situația din spitale, devenite principalele focare de infectare cu covid-19, am mai vorbit. Nu mai insist. Poveste reală: un medic militar celebru are simptome de coronavirus. El și soția, care a fost operată de cancer acum câteva luni. Se internează, dar nu pleacă singuri, o iau și pe fata lor, măritată, cu copil mic. Ea nu are niciun simptom, e luată de părinți... preventiv. Soțul e lăsat acasă, cu copilul mic. Tatăl autoritar nu discută. Fiica, deși nu are nimic, e tratată cu clorochină și medicament antiHIV, chestie care-i produce dereglări ale sistemului imunitar. Dar, trebuie să suporte consecințele faptului că e fată de medic. Că ocupă un loc care ar trebui să fie al unui bolnav, deja e secund.

- Onor guvernarea militară se preocupă de economia Germaniei. Întrucât fermierii germani i-au transmis ferm Merkeloaiei că pământul nu poate fi lucrat cu arabi sau afgani, ci cu români (cică la televiziunile nemțești nu contenesc elogiile la adresa muncitorului agricol valah), azi ordonanța militară a stipulat că muncitorul zilier din colonie are tot dreptul să plece la muncă spre Împărăție. Asta în timp ce Ordonanța Militară nr. 6/30.03.2020, prima care a instituit carantină totală în mai multe localități din județul Suceava, restricționează și circulația locuitorilor în afara zonei de carantină, chiar dacă aceste deplasări sunt pentru munci agricole.

Revenind, tot mai mulți experți mondiali în virusologie critică măsurile aberante ale guvernelor care, cu câteva excepții notabile, au înghețat economia și viața socială, dar și viața spirituală. Cum bine au constat oameni cu capul pe umeri, Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 s-a făcut în PLINĂ PANDEMIE DE GRIPĂ SPANIOLĂ, care a ucis ZECI DE MILIOANE DE OAMENI ÎN EUROPA ȘI ÎN LUME. Ce să vezi, la Alba Iulia românii din Transilvania nu au respectat distanța legală și au purces la pecetluirea Unirii cu Patria Mamă.
Dacă am fi avut ceva Orban, Johannis, Arafat sau Vela atunci și haștagii aferenți #stațiacasă, Marea Unire ar fi fost imposibilă.

Astăzi, pandemia de frică a amețitelor și a fătălăilor a transformat lumea într-o piftie din care se înfruptă groparii libertății națiunilor, cei care vor fi făcând din comunism un „paradis pierdut", pe care-l vom povesti, nostalgic, nepoților.