ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cursă cu final total neașteptat pentru clientul unui taximetrist din Craiova. Omul și-a uitat portofelul cu 5000 de lei pe bancheta din spate a mașinii. Taximetristul a făcut un gest total neașteptat și i-a înapoiat portofelul, prin intermediul polițiștilor. „E vorba de educație”, a explicat el.

„Clientul meu mi-a achitat banii, i-am dat restul și probabil l-a avut în buzunar. I-a căzut din buzunar”, spune Luigi Unguritu, taximetrist.

În portofel erau, pe lângă acte, aproximativ cinci mii de lei. Bani pentru care Luigi Unguritu, taximetrist de cinci ani, trebuie să muncească mai mult de două luni. Totuși, omul nu a ezitat nici o clipă și a dus portofelul la Poliție, potrivit digi24.ro.

„Nu nu m-am gândit (n.r. - să opresc banii), nici prin cap nu mi-a trecut. Un om educat nu face așa ceva. Și dacă era o sumă mai mică, nu”.

 „Considerăm că este un gest apreciat atât de către noi, polițiștii craioveni, cât și de persoanele care au aflat de gestul bărbatului. Este un gest din ce în ce mai rar”, declară Amelia Căprărin, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Pe lângă mulțumirile clientului care a pierdut portofelul cu 5.000 de lei, taximetristul va primi și o diplomă de merit din partea polițiștilor.