Deci dușmanul absolut al tfl-istilor, al corporațiilor și al altora - Dragnea - Răul absolut al României este la închisoare, iată ca totuși mai este corupție și prostie.

Unde? 

La STS, condusă de CSAT, iar președintele CSAT este președintele țării. Sigur el nu are nici o vină, nici morală, nici de altă natură și nu vor ieși în stradă numiții de mai sus să i-o ceară.  

Dacă un PSDist fura o găină în Vaslui era pus de Dragnea. Sau oricum era vina lui că e deasupra și a girat sistemul. 

Dar Referendumul făcut degeaba și la care au fost prostiți mulți și vai!- nu cu ulei și faină, ci cu ură (ce trist!) și care a costat 35 milioane euro pentru mofturile unui redus mintal (căutați în DEX) cine și-l asumă? Pentru ură, cătușe, s-au unit deștepții și intelectualii, „ardelenii”, intelectualii, frumoșii, pentru familie și normalitate prostii, oltenii, moldovenii, „asistații social”, știrbii. 

Referendumul a fost anticonstituțional! 8-0 la vot. Punct.  

Până la urmă cine a fost mai prostit și cine continua sa fie !? 

Nici o demisie la Cotroceni? Imediat sau chiar imediat?  

Dacă pentru 8 000 euro paguba făcută de Dragnea s-au dat 3,5 ani închisoare și vrem dreptate și justiție socială; pentru o fată de 15 ani răpită, sechestrată, violată și posibil ucisă din neglijență, ce ar trebui sa se întâmple? Dacă ar fi fost fata noastră, a fiecăruia dintre noi, ce am face? Am mai ține teorii? Am mai găsi scuze penibile?

Unde e principiul? Unde e valoarea la care ma raportez, principiul universal? Sau stau în cușcă, ma simt stăpân cu badgeul la gât pus de corporație (îl port cu mândrie și la masa de prânz și ‘uit’ sa mi-l scot pana acasă adesea) și ma îndes cu informațiile livrate de „prietenii” de pe feisbuc și hoitnews?   

Vaișamar!

Rușine! Mie îmi este că l-am votat acum 5 ani pe redusul mintal!

Sper că și vouă! Și sper că nu să o mai repetați!

PS Adevărul complet nu îl vom afla prea curând, la fel ca și în cazul colectiv, unde a fost Crimă! Ramificațiile duc sus și în locuri unde se intra cu insigne militarizate!

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews