ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Schimbul de replici dintre jurnalista Olivia Steer și medicul Monica Pop pe tema vaccinurilor continuă. 

De data aceasta, Olivia Steer a publicat pe Facebook un text prin care atrage atenția asupra faptului că, în urmă cu câțiva ani, Jean Francois Saluzzo, fostul director Sanofi Pasteur, a declarat într-o ședință internă a Institutului pe care îl conducea că specialiștii nu pot garanta niciodată că un vaccin nu va ucide. Steer a precizat ulterior că și-ar dori ca aceste informații să ajungă și la urechile Monicăi Pop, care a precizat că ”Cine crede în Olivia Steer își poate ucide copilul”. 

”Jean Francois Saluzzo este fostul director Sanofi Pasteur, care, într-o ședință internă a Institutului pe care îl conducea acum cîțiva ani, a făcut cîteva afirmații cumplite pentru urechile și capacitatea de înțelegere ale oricărui om normal. Pe scurt, recunoaștea că specialișii nu știu cu adevărat cum funcționează un vaccin și, în plus, nu pot garanta niciodată că nu va ucide (de altfel, în mai toate prospectele vaccinurilor, în dreptul efectelor secundare e trecut mai mereu și decesul imunizatului). 

În aceeași ședință, înregistrată pe ascuns (din motive lesne de înțeles) și făcută publică în mediile online, Saluzzo mai facea un scurt istoric al dezastrelor provocate de vaccinuri și sublinia că doar printr-un noroc nu au fost contaminate și alte sute de mii de oameni cu boli mortale, prin vaccinare.

Jean Francois Saluzzo este azi consultantul OMS, cea care derulează campanii de vaccinare controversate în țările considerate a fi din lumea a treia, soldate cu un număr incalculabil de morți și vieți distruse. În cea mai recentă declarație a sa (luna trecută a acestui an), pentru un post de televiziune din Franța, Saluzzo confirma încă o dată că vaccinurile sînt realizate empiric și nu sînt sigure deloc.”, a notat Olivia Steer pe Facebook. 

În final, Olivia Steer precizează, potrivit b1.ro, că ar fi bine ca aceste date să fie cunoscute și de oftalmologul Monica Pop și epidemiologul Carmen Morariu, care au făcut declarații ”în totală contradicție” cu cele ale lui Jean Francois Saluzzo.

”Mi-ar plăcea să vadă aceste înregistrări și doamnele Monica Pop (oftalmolog) și Carmen Morariu (epidemiolog), care făceau ieri afirmații în totală contradicție cu declarațiile fostului director de la Sanofi Pasteur, susținînd că vaccinurile sînt absolut sigure pentru copiii noștri”.