ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un alpinist în vârstă de 50 de ani, care plecase la cățărat pe un traseu foarte dificil, deschis doar profesioniștilor, a căzut de pe o stâncă. Omul a fost rănit, iar două echipe de salvamontiști din Bușteni au plecat să-l ajute. Salvatorii preconizează că se vor întoarce abia mâine dimineață în Bușteni cu bărbatul accidentat.

Apelul de urgență a venit dupa-amiază, când un bărbat a anunțat că un alpinist în vârstă de 50 de ani, care se afla pe un traseu dificil în Munții Bucegi, a căzut de pe un perete stâncos în firul secundar al Văii Gălbinele.
 
În urma căzăturii, bărbatul s-a ales cu clavicula ruptă și a suferit răni la față.

Două echipe de salvamontiști din Bușteni au pornit către rănit, însă acțiunea de salvare este una extrem de dificilă, din cauza zonei greu accesibile, potrivit b1.ro. Șapte ceasuri durează în mod normal traseul Bușteni Valea Gălbinele.