ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prietenul la nevoie se cunoaște! După publicarea celor 3 articole referitoare la ONGuri și finanțările lor, după apariția la „Antene”, au început să curgă reacțiile. Pe lângă  înjurăturile clasice, și etichetele cu care deja m-am obișnuit, am fost tăguit de domnul Pojoranu într-o postare astăzi. Când am deschis-o, am murit de râs! Apare un nou personaj, Ovidiu Vanghele! Treburile încep să fie chiar interesante! Domnul Vanghele a ținut o conferință despre articolul meu! Vă dați seama? Doare, doare tare de tot! Dar întâi să vi-l prezint pe ipochimen, să vedeți și la domnia sa ce frumos vin bănuții. $$$$
 
Ovidiu Vanghele se distrează cu fetele, cu fetele de la Funky Citizens, Alina și Elena Calistru

Am să vă țin iar în poze, este și amuzant, și chestiile vorbesc de la sine. Se mai demantelează niște legături. Deci, Funky Citizens, iau banii din granturi, și apoi îi varsă la prietenarii lor, Factual, care sunt „organizație de presă”. De fapt nu știu nici eu ce sunt, cert este că se împart banii, și normal în schimbul bănuților, Ovidiu Vanghele, editor la Factual, sare să le apere pe duduile de la Funky Citizens. Iată: 

Ovidiu Vanghele editor la Factual
 
Funky Citizens donează pentru Factual - o mână spală pe alta

Uite domnule cum îi apucă civismul pe câte unii. Ceva de speriat. Dar civismul ăla mișto, pe bani, plătit, nu ăla gratis. Pe poza de profil a domnului Vanghele puteți observa că în trecut a mai lucrat și la Centrul de Investigații Media. Care… oare despre ce-o scrie el și de cine o fi sponsorizat? Păi despre cine scrie vă uitați singuri, dar hai să vă arăt de cine este sponsorizat.

Frumos, nu? Cum stă ea Ambasada Americii prima pe lista sponsorilor… apoi $oro$

Vedeți măi copiii? Uite așa se face anticorupția, cu bănuți de la alții. Că doar nu s-o face gratis domne. Da, sigur, ei se vor zvârcoli în chinuri, vor inventa despre mine chestii, mă vor transforma în dușmanul speciei umane, vor spune că am legături cu Gagarin și cu Putin, orice numai să iasă de la colț fără un K.O. tehnic. Acum să vă prezint câteva print-screenuri din conferința pe care au ținut-o. Și stați că aici apare ăla entitate ONGistică… Forum Apulum… Nu stau să mai fac research și despre ei, este clar că avem de-a face cu un nou braț al caracatiței, uitați-vă în poză, îl veți vedea și pe musiu Perjovschi despre care scriam în episodul 2.

Forum Apulum ține conferințe despre Paul Hitter, panica este mare

Vă las aici câteva print-screenuri cu perle de-ale domnului Ovidiu Vanghele. Eu sunt prezentat în primul minut al filmării ca „bulangiul ăsta vagabond”. Vă las câteva prinscreenuri și filmarea. Veți vedea în filmare, o mostră de prostie ce greu poate fi egalată, și încercări disperate de a-și scoate camarazii din rahatul în care s-au băgat, rahat ce risca să ne murdărească pe toți. Rahat în numele anti-corupției și democrației. Pe bani.


Ovidiu recunoaște că Sandi este protestatar de meserie, dar nu recunoaște că mulți din prietenii săi ONGiști erau în poze cu el, și cu domnul Dide, de care recunoaște de asemenea că ar fi protestatar profesionist. Deci, practic, sunt buni cei doi domni când este cazul de justificat activități, dar la nevoie când e de spălat putina, se dezic de ei. Oricum sunt așa de penibile explicațiile, încât dau și mai mult de bănuit. Așa este când te încurci în propriile minciuni.


Cristian Mihai Dide cu Mihai Polițeanu, și fostul ministru Dragoș Pîslaru, la Sibiu în Octombrie, la o reuniune de 3 zile  unde a fost prezent și judecătorul Dănileț, și s-a format Contract România, un ONG care mai deunăzi anunța candidatura lui Cioloș. Deci, minciuna formulată de domnul Ovidiu Vanghele poate fi demantelată în doi timpi. Ce caută protestatarul de profesie Dide, alături de astfel de minți luminate care nu au mâncat nici usturoi nici gura nu le pute? Hm?  Citiți articolul : http://www.turnulsfatului.ro/2017/10/16/cei-mai-aprigi-100-dintre-sorosisti-s-au-intalnit-la-sibiu-cu-scopul-de-face-un-schengen-al-gruparilor-civice/

Bumbes un om pasionat de mecanismele de protest! Hahahaha! Pasiune acoperită în granturi. Dar haideți să vedem ce făcea Bumbes în Turcia!!! Este fabulos! 

Nu vreau să vă răpesc bucuria, priviți singuri tot clipul, vorbește de la sine, priviți gestica personajului. L-aș ruga să mai facă o conferință, un workshop și pe celelalte episoade ale serialului meu, căci sunt de-a dreptul amuzanți. Orice om cu minime cunoștințe de psihologie își va da seama că indivizii mint și manipulează de îngheață apele. Aici aveți întreg clipul, vă doresc vizionare plăcută! https://www.youtube.com/watch?v=qUaKBQg1vLY&t=72s