ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PS Ignatie, Episcopul Hușilor, spune că Președintele României a devenit nihilist, ținând cont de „definiția lui Nietzsche despre nihilism” și ultimele afirmații ale lui Klaus Iohannis.

Comentând declarația lui Klaus Iohannis despre susținătorii Referendumului pentru familie, Episcopul Hușilor afirmă că „Dragostea fără de măsură față de minoritățile sexuale (vai de mine, e hate speech?) l-a metamorfozat pe domnul președinte în agentul disprețului dozat într-un insecticid (cred că, mai pe românește, așa-i spune flitului) față de „majoritățile” (heterosexuale)”.

„Având în fundal definiția lui Nietzsche despre nihilism, Klaus Werner Iohannis a devenit nihilist cu acte în regulă: „Ce înseamnă nihilismul? Faptul că valorile cele mai înalte se devalorizează”. Dragostea fără de măsură față de minoritățile sexuale (vai de mine, e hate speech?) l-a metamorfozat pe domnul președinte în agentul disprețului dozat într-un insecticid (cred că, mai pe românește, așa-i spune flitului) față de „majoritățile” (heterosexuale). Ăsta se numește progresism, care este un alt sinonim pentru comunismul „tolerant” al omului recent. Sau „așa cum se spune popular”, în timp ce unii suntem niște muște intolerante, infatuate și vrednice de a fi ucise cu flitul, alții sunt oameni cu „mințile luminate” la neonul progresismului și vrednici să trăiască plenar din pâinea toleranței neomarxiste. Trag nădejde că eu, o muscă conservatoare, infatuată și neafiliată politic, am priceput bine, în spiritul fidel al drepturilor omului, ce a vrut să ne transmită domnul președinte”, a scris Episcopul pe o rețea de socializare.

Miercuri, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a comentat și el afirmațiile președintelui.