ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două panouri care conțineau mesaje referitoare la vaccinuri au fost îndepărtate de lângă Cluj Napoca, deși proprietarii acestora susțin că au fost amplasate legal și că au fost furate.

„În atenția presei, comunicat cu privire la panourile care au fost amplasate in Cluj-Napoca si furate:
Suntem o asociatie de parinti care lucram impreuna pentru a oferi parintilor prospectele vaccinurilor, resurse din studii oficiale si carti de specialitate cum am anuntat si pe website-ul nostru, Cunoaste Riscurile.
Campania noastra are deja o traditie de mai mult de un an de zile, panourile au fost montate inca de la inceputul anului 2018 mai ales in zona judetului Targu Mures. Zilele acestea am montat un nou panou la Cluj-Napoca prin care dorim sa avertizam parintii cu privire la continutul vaccinurilor, avand in vedere:
1. rezultatele analizelor chimice efectuate asupra vaccinurilor de catre oamenii de stiinta Gatti si Montanari din care reiese o contaminare cu nanoparticule de metale grele, 
2. dar si a rezultatelor metagenomice din care reies contaminarile cu ADN fetal uman si animal efectuate la cererea asociatiei Corvelva din Italia, si prezentate in Parlamentul Italian in data de 24/01/2019.
Noi am facut solicitari Ministerului Sanatatii conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public pentru a primi clarificări cu privire la aceste contaminări si pentru a ne informa si pe noi, parintii, daca loturile de vaccinuri sunt analizate inainte ca ele sa fie distribuite in centrele medicale. Deocamdata nu am primit niciun raspuns din partea institutiilor statului. Daca dumneavoastra doriti sa ne ajutati, va rugam sa cereti si dvs de la Ministerul Sanatatii o pozitie fata de aceasta situatie. Aveti in acest link documentele oficiale rezultatelor analizelor de laborator:
http://cunoaste-riscurile.ro/vaccinuri-contaminate/”, se arată în comunicatul postat pe internet.

Purtătorul de cuvânt Primăria Cluj-Napoca, Iulia Persa, susține că panourile nu au fost amplasate legal: "Acel panou a fost amplasat ilegal în acel loc. Polițiștii locali îl vor da jos. Proprietarul riscă sancțiuni între 1.000 și 100.000 de lei. Nu există autorizație de construcție pentru panou și nici pentru conținut. Nu s-a solicitat aprobare pentru a se publica acel conținut.”