ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patriarhia Română condamnă atacul terorist de joi seară, de la Nisa, în urma căruia și-au pierdut viața peste 80 de persoane. Biserica Ortodoxă Română respinge orice formă de extremism, de violență și se roagă pentru odihna sufletelor celor uciși, exprimându-și solidaritatea cu poporul francez.
 
"Patriarhia Română condamnă atacul terorist de la Nisa, din 14 iulie 2016, act abominabil care a cauzat moartea a 84 de persoane și rănirea a peste 100, printre care și doi cetățeni români.

Biserica Ortodoxă Română respinge orice formă de violență și extremism care produce victime în rândul populației nevinovate și contribuie la instaurarea unui climat nefiresc de teamă, neîncredere și nesiguranță între oameni.

În aceste momente grele, ne rugăm pentru odihna sufletelor celor uciși, însănătoșirea grabnică a celor răniți și ne exprimăm compasiunea și solidaritatea cu poporul francez din nou greu încercat", se arată în comunicatul Patriarhiei Române, publicat de basilica.ro.