Arhiepiscopia Bucureștilor, Protopopiatul Ploiești Nord și Protopopiatul Urlați au organizat, la inițiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, un program de ajutorare a familiilor sinistrate în urma inundațiilor din județul Prahova, informează Basilica.

Astfel, a fost alocată suma de 24.000 lei, pentru a procura în primă instanță alimente și apă potabilă și pentru a ajuta la înmormântarea copiilor unei familii de rromi din satul Sângeru, căreia inundațiile i-au distrus casa în totalitate, cauzând moartea a 3 copii și dispariția altuia.

Duminică, 2 iunie 2019, în parohiile din protopopiatele amintite, au fost organizate colecte de bani pentru suplimentarea sumelor deja alocate, în vederea ajutorării familiilor afectate de aceste inundații.

„Exprimăm compasiune față de familia îndoliată și ne rugăm lui Dumnezeu să o ajute să treacă peste această grea încercare de pierdere a celor 4 copii luați de viitură. Orice ajutor financiar sau material este binevenit.”, transmite Patriarhia Română.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.