ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arhiepiscopia Bucureștilor, Protopopiatul Ploiești Nord și Protopopiatul Urlați au organizat, la inițiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, un program de ajutorare a familiilor sinistrate în urma inundațiilor din județul Prahova, informează Basilica.

Astfel, a fost alocată suma de 24.000 lei, pentru a procura în primă instanță alimente și apă potabilă și pentru a ajuta la înmormântarea copiilor unei familii de rromi din satul Sângeru, căreia inundațiile i-au distrus casa în totalitate, cauzând moartea a 3 copii și dispariția altuia.

Duminică, 2 iunie 2019, în parohiile din protopopiatele amintite, au fost organizate colecte de bani pentru suplimentarea sumelor deja alocate, în vederea ajutorării familiilor afectate de aceste inundații.

„Exprimăm compasiune față de familia îndoliată și ne rugăm lui Dumnezeu să o ajute să treacă peste această grea încercare de pierdere a celor 4 copii luați de viitură. Orice ajutor financiar sau material este binevenit.”, transmite Patriarhia Română.