ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patriarhul Daniel al României consideră că Președintele SUA, Donald Trump, „este un bun patriot, care își iubește poporul și țara, respectând, în același timp, pe toți cei care apără valorile lor naționale, deodată cu promovarea cooperării internaționale”, informează agenția Basilica.

De asemenea, PF Daniel consideră că președintele SUA „este un protector și un promotor al valorilor religioase și morale tradiționale, în special, al valorilor creștine”, precizează sursa citată.

Considerațiile au fost făcute în timpul vizitei lui Brad Parscale, director digital media al viitoarei campanii prezidențiale a actualului lider de la Casa Albă, Donald Trump, la Patriarhia Română.

Brad Parscale s-a aflat în România pentru a susține, în data de 21 martie 2019, o conferință pe tema marketingului politic, în Aula Academiei Române.

La întrevedere, au mai participat doamna Candice Blount, soția domnului Brad Parscale, domnul profesor universitar Dan Dungaciu, directorul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române „Ion I.C.Bratianu”, și domnul Adrian Thiess, om de afaceri român.
 
Afirmațiile Patriarhului vin la doar trei zile după ce Președintele României, Klaus Iohannis, i-a numit pe susținătorii Referendumului pentru Familie din octombrie trecut drept „infatuați”, cărora „românii le-au dat cu flit”.